6.jaanuari koolisõiduvõistluse tulemused

Tondi Maneež alustas 80. juubeliaastat kolmekuningapäeval koolisõiduvõistlusega.

Karikad said jagatud tasemete järgi- ST klassis Katariina Petermanile Kasimiril, Hellin Toodingule Moiral ja Polina Andrejevale Ninol.  ABC klassis Kärol Steinmanile Toonikul, Elina Tsuprinile Areenal ja Victoria Rand`ile Toonikul.

Avatud klassis võistlesid sportgrupi sportlased vabalt valitud tasemetel. Võit ja karikas kuulusid teenitult Emma Eliisa Randvälile ja noorele andekale ponile Ottardi.

Tänud ja kiitused kõigile võistlejatele. Tänud karmidele kuid kindlasti õiglastele kohtunikele Kerstile ja Madlile. Tänud alati suurepärasele sekretärile Üllele. Tänud kunstnik Liisa Jaanusele. Tänud abilistele Mari-Liisile, Reilile, kahele Marisele, Marile.

Aitäh Tondi Maneežile ja edu alanud võistlushooajal !